2017 is een bewogen jaar geweest voor Winfactor. Gedurende het jaar hebben wij afscheid genomen van gewaardeerde werknemers en bovendien nieuw talent mogen verwelkomen.

Ook binnen het management hebben de nodige veranderingen plaatsgevonden. Zo hebben wij eind 2017 afscheid genomen van Co-owner en founder Danielle Hes, die zich in 2018 op haar nieuwe bedrijf Sales Masters & Co zal storten en ook deze nieuwe uitdaging ongetwijfeld tot een succes zal brengen. Het management is nu in één hand wat voor de nodige verandering en duidelijkheid zal gaan zorgen.

Dat verandering nodig is voor groei weten wij hier als geen ander. Wij kijken dan ook met veel vertrouwen naar 2018. Een goede basis met medewerkers zal binnen Winfactor ook in het aankomende jaar het verschil gaan maken. Winfactor zal er ook in 2018 naar streven het beste commerciële bureau van Nederland te zijn en daarbij voor personeel, partners en omgeving een prettige partij zijn om mee en voor te werken

Visie komend jaar

Winfactor heeft een visie op commercie en die visie houdt in dat commercie een vak is en ook zo benaderd moet worden. Dat betekent veel aandacht voor training en ontwikkeling van competenties van de medewerker. Door te doen, te ervaren en door training zal de leercurve van de individuele medewerker steil zijn. In commercie gaat het daarnaast om het aangaan van relaties die gestoeld zijn op wederzijds vertrouwen. Commercie is in onze visie een input-gedreven spel. Dat betekent dat er structureel kwalitatieve input geleverd moet worden om tot resultaat te komen.

Onze dienstverlening sluit aan bij een sterk gevoelde behoefte in de markt. Er is vraag naar een kwalitatief bureau dat aan de voorkant het tijdrovende werk van marktbewerking en lead ontwikkeling voor ze overneemt. Zeker in de door ons gekozen doelgroep (bedrijven met een complexe propositie)  maken we het verschil.

Naast onze dienstverlening op marktbewerking zullen wij in 2018 tevens brainstormsessies en strategische sessies aanbieden die helpen bij propositie bepaling en verdieping bij onze relaties. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op middels het contactformulier  en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Laat een reactie achter