ACQUISTIE

Winfactor zet zich op unieke wijze in voor het uitbreiden van uw klantenbestand. Wij zijn specialisten op het gebied van (koude) acquisitie. Wij geloven in het opbouwen van persoonlijke relaties tussen opdrachtgevers en hun potentiële klanten.

Uitbesteden van acquisitie levert u kostbare tijd op

Wanneer u telefonische acquisitie uitbesteedt aan Winfactor heeft u meer tijd voor bezoekafspraken of het schrijven van offertes. Wij zorgen ervoor dat u optimaal rendement behaalt doordat u bij de juiste partijen op afspraak gaat.

Wij zijn doorzetters en verstaan de kunst van het luisteren

Geef uw bedrijf een boost

Of u nu extra omzet wil genereren, een nieuwe dienst wil introduceren, of de kansen in een nieuw marktsegment wil verkennen: Winfactor is uw partner in sales.  

Winfactor ontzorgt

Binnen Winfactor werken enkel ervaren en hoogopgeleide professionals die echt het gesprek aan gaan met uw prospects.
Dienstenpagina-Acquisitie-visitekaartjes

Passie voor sales

Winfactor heeft een heldere visie op succesvol ondernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven die inspelen op marktontwikkelingen, over de beste kaarten beschikken. Flexibiliteit en focus op de core business zijn daarbij essentieel.

Ongekende inzet

Met onze dienstverlening wil Winfactor ondernemingen helpen groeien. We ondersteunen de huidige salesafdeling of we nemen de sales volledig voor onze rekening. Zo kunnen onze klanten zich volledig toeleggen op hun kernactiviteiten, en realiseren we samen de beoogde groei.

Kennis & ervaring in uw branche

Winfactor zet zich al 7 jaar in voor zijn klanten. Doordat we diep ingaan op de proposities van onze klanten kunnen we gesprekken op niveau voeren. Wij hebben het waarmaken van beloftes hoog in het vaandel staan.

Waarom Winfactor?

Telefonische B2B leadgeneratie

Wilt u een continue stroom van gekwalificeerde leads voor uw bedrijf? Winfactor genereert ze voor u!

Flexibel & schaalbaar

Wanneer u acquisitie uitbesteedt wordt uw bedrijf flexibeler. Wij zorgen dat de nodige input wordt geleverd waardoor u zich enkel hoeft te richten op de output. Opschalen wanneer de markt dit vraagt? Geen enkel punt!

Tijdbesparend

Winfactor ontzorgt, door essentiële maar tijdrovende taken van u over te nemen. De new business developer zal voor u bezoekafspraken plannen met de juiste persoon. Het enige wat u hoeft te doen is de afspraken voorbereiden.

Kosten besparen

Doordat Winfactor op basis van de intake genoeg input heeft om te starten bespaart u tijd en daarmee geld. U kunt direct starten met acquisitie en verliest dus geen kostbare tijd aan recruitment en trainingen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

NEEM CONTACT MET ONS OP