INTERNATIONAAL ONDERNEMEN

Klaar om de grens over te gaan? Winfactor staat met een team van internationale New Business Developers voor u klaar.

Durf over de grens te kijken

Cultuur- en taalverschillen zijn vaak de grootste uitdagingen bij internationaal ondernemen. Ons team van Internationale New Business Developers beschikt over de kennis en vaardigheden om hier op een juiste manier op in te spelen. Met Winfactor als partner zorgt u ervoor dat deze uitdagingen uw internationale ambities niet in de weg staan.

Talen

Wanneer u de stap wilt zetten naar het buitenland is taalbeheersing cruciaal. Alle Winfactor New Business Developers spreken naast Nederlands vloeiend Engels. Wilt u uitbreiden naar Frankrijk? Onze Amely staat voor u klaar om dit voor u te realiseren. Liever Duitsland? Johann gaat direct voor u aan de slag. Kortom, ook op internationaal gebied is Winfactor uw partner in sales.

Ongekende inzet

Wij gaan verder dan wat u mogelijk acht. Winfactor New Business Developers gaan voor de winst, op nationaal- en internationaal niveau. Ons team gaat altijd voor het hoogst haalbare resultaat, zonder hierbij hun professionaliteit uit oog te verliezen. Team Winfactor gaat voor de uitdaging. Wij zien geen grenzen en zorgen ervoor dat uw bedrijf internationaal op de kaart wordt gezet.

Kennis internationale markt

Wanneer u internationaal gaat ondernemen krijgt u ongetwijfeld te maken met culturele verschillen. Een sales pitch die wonderen doet in Nederland kan in het buitenland een averechts effect hebben indien hier geen rekening mee gehouden wordt. Wat uw propositie ook is, wij zorgen ervoor dat uw producten of diensten op de juiste wijze vermarkt worden in het buitenland.

Internationale B2B Acquisitie

Kortom, Winfactor bestaat uit een gespecialiseerd internationaal team. Wij maken sales trajecten op maat, waarbij we uw belang en ambitie vertalen naar een succesvolle internationale sales campagne.

Durft u het aan?

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT MET ONS OP