MARKTBEWERKING

Winfactor is de ideale partner wanneer u alles uit de markt wilt halen.  

Samen groeien

Uw belang is ons belang. Samen verbeteren wij uw positie in de markt aan de hand van een gericht plan voor marktbewerking. Winfactor onderzoekt samen met u wat uw huidige positie is en waar uw kansen liggen. Dit vertalen we naar concrete doelstellingen en een actieplan. Wij zetten ons ervoor in dat u nieuwe duurzame samenwerkingen opbouwt, waarbij wij streven naar een langdurige samenwerking met u.

Vertrouwen wint

Marktbewerking vergroot uw opbrengst

Meer omzet genereren met een strategisch plan kost tijd, capaciteit en vraagt om specifieke klantkennis. Wij nemen uw propositie onder de loep en geven u inzichten in kansrijke markten. Winfactor kan u compleet ontzorgen op het gebied van strategie en planning. Wij gaan gericht voor u aan de slag.

Samen sterk

U wilt uw meerwaarde overbrengen aan potentiële klanten. U legt het beste contact met de klant wanneer u gericht te werk gaat. Met Winfactor als partner bent u ervan verzekerd dat u new business genereert binnen de juiste doelmarkt(en). Doordat we samen de strategie bepalen kunnen wij u ontzorgen in het benaderen en kwalificeren van leads.
dienstenpagina-marktbewerking-mok

Bruggenbouwers

Winfactor gelooft in het opbouwen van duurzame relaties voor onze klanten. Wij maken koude leads warm voor uw producten of diensten, waardoor uw afstand tot de markt verkleind wordt. Wij bouwen, als het ware, een brug tussen u en uw potentiële klant.

Implementatie

Een plan is nooit het doel maar een middel. We zien een uitgewerkt strategisch plan niet als eindproduct, maar als startpunt.  Het plan wordt opgesteld in een strategische sessie. Aan de hand van dit plan gaan wij voor u de markt in en benaderen we uw wensklant.

Waardecreatie

Winfactor adviseert organisaties bij hun strategische en commerciële uitdagingen. Wij geloven dat het creëren van waarde voor uw klant op lange termijn de meest waardevolle samenwerking oplevert voor uw organisatie. Daarbij is innovatie een essentieel onderdeel van een succesvolle strategie.

Waarom Winfactor?

Samen groeien

Winfactor is de ideale partner om mee te sparren wanneer u toe bent aan een nieuwe strategie. Wij helpen u groeien.

Betrokken

Onze bedrijfsslogan zegt het al: wij zijn uw partner in sales! Wij geloven dat marktbewerking altijd een mix is van gedegen klantanalyse en pragmatische acties om de doelstellingen te realiseren.

Aanpakken

Optimale marktbewerking is een kwestie van goed doordacht handelen. Door strategische plannen uit te voeren zult u zien dat inzet loont, want groei vergt inzet voordat het rendement oplevert.

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT MET ONS OP