ONZE DIENSTEN

Experts in het genereren van new business

Winfactor is een business to business acquisitie bureau dat bedrijven in het MKB ontzorgt op het gebied van koude acquisitie. Wij zetten uw producten nog beter in de markt, dankzij onze strategische sales expertise. Wij bieden u inzicht in hoe u zich steviger vestigt op de markt, helpen u bij het vinden van uw nieuwe leads en maken gekwalificeerde bezoekafspraken rechtstreeks in uw agenda.

Acquisitie

Winfactor zet zich op unieke wijze in voor het uitbreiden van uw klantenbestand. Wij zijn gespecialiseerd in koude acquisitie en het opbouwen van relaties. Of u nu extra omzet wilt genereren, een nieuwe dienst wilt introduceren, of de kansen in een nieuw marktsegment wilt verkennen: Winfactor is uw partner in sales.  

 

Marktbewerking

Uw belang is ons belang. Winfactor vertaalt uw doelstellingen naar een strategisch plan voor marktbewerking. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag door potentiële klanten telefonisch te benaderen. Wij zorgen ervoor dat u om de tafel komt met voor uw bedrijf interessante partijen. Winfactor voorziet u van goed gekwalificeerde leads.

Internationaal ondernemen

Wanneer u de ambitie heeft om uit te breiden naar het buitenland zijn wij de aangewezen partij u daarin te ondersteunen. Ons team van International New Business Developers spreekt meerdere talen, zoals Frans, Duits en Engels. Wij maken sales trajecten op maat, waarbij we uw belang en ambitie vertalen naar een internationale sales campagne.

Marketing

Het vergroten van naamsbekendheid vereist kennis van marketing en draagvlak om uw plannen uit te voeren. Winfactor onderzoekt uw (doel)markt waardoor wij u kunnen voorzien van strategisch marketing advies. Wij zorgen ervoor dat u inspeelt op de behoefte van uw potentiële klanten. Wij bieden u een concreet en to the point marketing plan, waar u direct mee aan de slag kunt. 

Verkooptraining

 Het vaststellen van de behoeftes van uw prospect is een van de belangrijkste aspecten in een verkoopgesprek. Maar welke vragen stelt u om deze te achterhalen? En hoe gaat u vanaf daar verder om de deal te sluiten? Dat vraagt inzet, kennis én de juiste vaardigheden. Winfactor verzorgt diverse verkooptrainingen op maat, passend bij uw wensen en propositie.

Wat wij hebben gedaan

Overwinningen

58 Opdrachtgevers
1754 Bezoekafspraken
421 Sales trainingen
1467 Zoveel kopjes koffie hebben wij inmiddels gedronken

Winfactor zet zich op unieke wijze in voor het uitbreiden van uw klanten bestand. De werkwijze van Winfactor kenmerkt zich door zijn professionaliteit. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Wij vertellen u graag stap voor stap wat wij voor u kunnen betekenen.

Het team van Winfactor bestaat uit een mix van hoger opgeleid jong commercieel talent en zeer ervaren professionals. Ieder met zijn eigen kwaliteiten en talenten, maar allen delen zij dezelfde passie voor sales. Bent u benieuwd wat Winfactor maakt?

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT MET ONS OP