ONZE WERKWIJZE

Winfactor zet zich in voor het uitbreiden van uw klantenbestand

De werkwijze van Winfactor kenmerkt zich door zijn professionaliteit. Ons doel is om u volledig te ontzorgen op het gebied van sales en marktbewerking. Wij maken gekwalificeerde bezoekafspraken voor u en zo realiseren we samen de gewenste groei.

STAP VOOR STAP NAAR VERKOOPSUCCES

STRATEGIE BEPALING

Iedere samenwerking begint bij een uitgebreide intake. Deze strategische sessie heeft twee onderwerpen centraal staan, namelijk: uw onderneming en uw klanten. De strategische sessie levert inzichten op en een hernieuwde focus op het ondernemen. Samen bepalen we welke doelgroep wij voor u gaan bereiken voor het genereren van new business.

MARKTBEWERKING

Onze New Business Developers zijn niet alleen getraind in het signaleren van behoeften, maar ook in het verzamelen van data over de markt waarin u opereert. Hoe staat het bijvoorbeeld met uw naamsbekendheid? Hoe denkt de doelgroep over uw dienstverlening? Koude acquisitie is een unieke tool voor marktonderzoek. Tijdens onze gesprekken verzamelen we data die u een duidelijk inzicht geven van de gepercipieerde waarde van uw product of service binnen uw markt.

SALESAUTOMATION

Wanneer u in een keer een groot aantal adressen wilt benaderen wordt sales automation ingezet. Hoewel we de voorkeur geven aan telefonisch contact is sales automation een handige tool om leads alvast op te warmen. Uw collega op afstand stelt een gepersonaliseerde e-mail op, veelal een korte tekst om de doelgroep mee te enthousiasmeren. De ontvanger zal nooit doorhebben dat de e-mail automatisch is gegenereerd. Iedere e-mail wordt vervolgens persoonlijk opgevolgd.

RESULTAAT

Bij Winfactor staat kwaliteit boven kwantiteit. Uw belang is ons belang. Daarom levert Winfactor uitsluitend gekwalificeerde bezoekafspraken met beslissers of sterke beïnvloeders die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Wij leggen de basis om meer omzet te genereren. Het is daarna aan u of uw accountmanagers om de deals te sluiten.

WAAROM WINFACTOR?

Transparant

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Geen onverwachte kosten, maar duidelijke afspraken over onze tarieven. Gedurende de campagne ontvangt u heldere rapportages over gevoerde telefoongesprekken en de behaalde resultaten. Halverwege iedere campagne plannen wij een voortgangsgesprek in waar wij spreken over de huidige gang van zaken en de koers voor de resterende campagne bepalen.  

Persoonlijk

Een New Business Developer is verantwoordelijk voor uw acquisitie als collega op afstand. De verantwoordelijke staat in nauw contact met u, waardoor u altijd op de hoogte bent van behaalde resultaten. Ervaring leert dat de beste resultaten behaalt worden wanneer onze werknemers directe toegang hebben tot uw agenda, en over een eigen e-mailadres beschikken. Zo kunnen wij afspraken direct in uw agenda plannen, en per e-mail bevestigingen sturen. Winfactor versterkt uw commerciële binnendienst.

Kennis

Onze kennis beperkt zich niet tot één branche, wij zijn zogezegd “van alle markten thuis”. Deze kennis zetten wij in gedurende al onze samenwerkingen. Ook de diversiteit van team Winfactor draagt bij aan ons onderscheidend vermogen. Ieder heeft zijn of haar talenten en weet deze met veel enthousiasme voor u in te zetten. Wat ons bij elkaar brengt is onze winnaarsmentaliteit en het vermogen om beide kanten van de medaille te bekijken.

DIT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

Strategische marktbewerking

Winfactor vertaalt uw doelstellingen naar een strategisch plan voor marktbewerking en wij gaan direct aan de slag.

Gekwalificeerde bezoekafspraken

Alle gesprekken worden gekwalificeerd alvorens wij een afspraak inplannen. Zo zorgen wij er voor dat u altijd om de juiste reden bij de juiste persoon aan tafel komt.

Vergroting van uw naamsbekendheid

Of wij nu een afspraak inplannen of niet, ieder gesprek dat wij voeren is in uw belang. Met ieder telefoontje vergroten wij uw naamsbekendheid.

Waardevolle samenwerking

Een persoonlijke en waardevolle samenwerking staat bij ons centraal. Deze moet van twee kanten komen, alleen zo kunnen wij het beoogde doel bereiken.

Nakomen van afspraken en transparantie

Bij Winfactor weet u altijd waar u aan toe bent. Wij sturen u wekelijkse rapportages over gevoerde telefoongesprekken en de behaalde resultaten.

Persoonlijk contact en ongekende inzet

Een vaste New Business Developer is verantwoordelijk voor uw acquisitie. Wij geloven dat een nauwe band met onze opdracht gevers ongekende inzet teweeg brengt.

Winfactor is uw partner in sales. Wij zetten ons in om samen met u de gewenste groei te realiseren. Bij Winfactor draait alles om vertrouwen. Vertrouwen in onze opdrachtgevers, ons team, en onze werkwijze en onze diensten. Want vertrouwen wint. Meer weten over wie wij zijn?

Winfactor ontzorgt. Naast koude acquisitie zetten wij ons in om uw producten beter op de markt te zetten. De grens over? Winfactor staat met een team van internationale New Business Developers voor u klaar. Benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT MET ONS OP