OVER WINFACTOR

OVER WINFACTOR

WIE WIJ ZIJN

Winfactor is een business to business acquisitie bureau dat bedrijven in het MKB helpt bij het plegen van koude acquisitie, op hoogstaand niveau. Met Winfactor krijgt u de kans om uw producten nog beter in de markt te zetten, dankzij ons strategisch marketing advies. Wij bieden u niet alleen meer inzicht in hoe u zich steviger vestigt op de markt, maar helpen u tevens bij het vinden van uw nieuwe (wens-)klant en het leggen van contact.

Onze filosofie

De naam ‘Winfactor’ en de filosofie van het bedrijf zijn te danken aan Philip Hes, de grootvader van oprichter Danielle Hes. Deze filosofie is een levensles voor niet alleen verkopers, maar eigenlijk iedereen: vertrouwen winnen is de belangrijkste basis voor een goede verkoper. Daarom draait bij Winfactor alles om vertrouwen; in de opdrachtgevers, in een goede afloop en in het goede van de mensen. Want vertrouwen wint.

81Verlenging na eerste termijn

86Klanttevredenheid

100Inzet

KERNWAARDEN

VERTROUWEN WINT

Bij Winfactor draait alles om vertrouwen. Vertrouwen in het goede van mensen. Vertrouwen in producten. Vertrouwen in een goede afloop. En vertrouwen in opdrachtgevers. Want vertrouwen wint.

GEMAK

Winfactor ontlast u van een aantal tijdrovende doch essentiële taken. De new business developer zal voor u bezoekafspraken plannen met de juiste persoon. Het enige dat u nog hoeft te doen is de afspraak voorbereiden.

SAMEN GROEIEN

Uw belang is ons belang. Wij maken alleen kwalitatief goede bezoekafspraken. Wij zetten u aan tafel met de juiste persoon en streven altijd naar een langdurige samenwerking met onze klanten.

BETROKKEN

Gedurende de samenwerking met Winfactor heeft u direct contact met onze new business developer. Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij de goede resultaten behalen waar wij naar streven.

ONS TEAM

Winfactor zet zich op unieke wijze in voor het uitbreiden van uw klanten bestand. De werkwijze van Winfactor kenmerkt zich door zijn professionaliteit.Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Wij vertellen u graag stap voor stap ons onderscheidend vermogen.

Winfactor ontzorgt. Naast koude acquisitie zetten wij ons in om uw producten beter op de markt te zetten. De grens over? Winfactor staat met een team van internationale New Business Developers voor u klaar. Benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT MET MIJ OP