VERKOOPTRAINING

De sales trainers van Winfactor delen graag hun kennis en ervaring met u.

Train in het voeren van verkoopgesprekken

Hoe prettig een gesprek ook verloopt, het blijft waarschijnlijk dat er verbeterpunten zijn. Winfactor biedt training en begeleiding om het maximale rendement uit uw verkoopgesprekken te halen. Hierbij wordt uitgebreid aandacht besteed aan het scheppen van de juiste sfeer in het gesprek, het helder krijgen van de behoefte van uw klanten, de beste manier om op die behoefte in te spelen, en het herkennen van koopsignalen.

Transparant

Onze sales training vindt ofwel één op één, ofwel in groepsverband plaats. Ook bieden wij training on the job aan. Voorafgaand aan de training worden uw doelstellingen voor de training besproken, tevens bespreken wij het beoogde aantal trainingen en de prijs hiervan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Doeltreffend

Onze verkoop training legt de focus op uw beoogde doel en het bijbrengen van de verschillende facetten in een verkoopgesprek.  Onze verkooptrainers weten dankzij hun ruime ervaring vaak binnen no time hun vinger op de zere plek te krijgen, hierdoor kunnen wij op een zeer doeltreffende wijze trainen.

Persoonlijk

Bij Winfactor weten dat wij geen verkoper hetzelfde is. Om die reden bieden wij trainingen gebaseerd op uw persoonlijke behoefte. Of de training nu in groepsverband plaatst vindt of individueel, wij voorzien iedereen van persoonlijk advies. Winfactor zet graag een stapje extra om uw succes te garanderen!

Waarom Winfactor?

VERKOOP TRAINING OP MAAT

Naast de basis passen wij onze trainingen aan op uw bedrijf en branche. Wij denken mee in uw propositie, zo kunt u na de training direct aan de slag.

KENNIS EN ERVARING

De verkoop trainers van Winfactor hebben ruime kennis en ervaring in sales. Wij helpen u met het perfectioneren van uw propositie en leren u de fijne kneepjes van het verkoop gesprek.

PASSIE VOOR SALES

Bij Winfactor hebben wij een passie voor sales en wij weten deze goed over te brengen. Onze verkooptrainers motiveren  u en uw team om het hoogst haalbare resultaat te behalen voor uw organisatie, door ze mee te nemen in ons enthousiasme.

NEEM CONTACT MET ONS OP

NEEM CONTACT MET ONS OP